Complete the form below to create your account

This will be your public name in the community
We need this to keep you informed about your account

Mandatory data.

Why you'll love MyOMSYSTEM

All members get access to exclusive benefits:

  • Member community
  • Register products
  • Extended warranty
  • Monthly newsletter

Zimní říše divů

Krásný bílý sníh vám sice nezaručíme, můžeme vám ale nabídnout několik skvělých tipů na fotografování v tomto ročním období, které můžete vyzkoušet bez ohledu na počasí.

Níže uvádíme několik článků a videí, na kterých jsme v poslední době pracovali. Nezapomeňte pravidelně sledovat sekci Blog na portálu MyOlympus, kde najdete nové příspěvky.

Na těchto stránkách se snažíme přinášet co nejvíce materiálů v různých jazycích. Pokud vám vyhovuje angličtina, pak se vyplatí podívat se také na naše americké stránky.

Doporučujeme také přihlásit se k odběru našich dvou celosvětových YouTube kanálů OM SYSTEM a OLYMPUS. YouTube nabízí překlady titulků do většiny jazyků a neustále přibývají další videa.

A pokud by vás zajímala některá konkrétní témata, dejte nám o tom vědět prostřednictvím našemu týmu zákaznické podpory zde.

Sváteční malování světlem

K našim lektorkám Claire Voyle a Clare Harvey-May se připojila fotografka Michelle Essenson, která ukazuje, jak co nejlépe využít režim Live Composite s několika chytrými tipy pro malbu světlem.

Sváteční bokeh

Všemi oblíbené slovo, které každý vyslovuje úplně jinak. Gavin Hoey vysvětluje, co "bokeh" je a jak dosáhnout co nejlepších efektů.

Focení ptáků v zimě s režimem Pro Capture

Ať už jsou vaše reakce jakkoli rychlé, vždy se najdou objekty, které jsou rychlejší než vy, a ptáci patří k těm nejrychlejším. Naštěstí unikátní funkce Pro Capture nabízí řešení a David Tipling nabídne nový pohled na to, jak tuto tolik oblíbenou novinku co nejlépe využít.

Techniky malování světlem

V dalším článku na toto oblíbené téma přináší Jonathan Stenvall další nápady a vysvětluje své techniky kreativní malby světlem.

Je to něco, co můžete dělat po celý rok, výhodou zimy je však větší tma. Díky všem aktuálním tělům v naší nabídce si tento proces můžete vyzkoušet snadněji než kdy jindy. Výzvou je vaše malba!

About the author

Related Tags

Comments