Complete the form below to create your account

This will be your public name in the community
We need this to keep you informed about your account

Mandatory data.

Why you'll love MyOMSYSTEM

All members get access to exclusive benefits:

  • Member community
  • Register products
  • Extended warranty
  • Monthly newsletter

Čas nelze zastavit

Když se snažíte zachytit ten jeden jediný dechberoucí okamžik, zřídkakdy k tomu máte druhou šanci. Světlo se změní, váš předmět se pohne a ten správný moment je pryč.

Jsme rádi, že vám můžeme poskytnout tu nejlepší techniku k překonávání těchto problémů. Techniku, se kterou zachytíte jakýkoliv okamžik a se kterou se vymaníte ze zažitých stereotypů a plně rozvinete svůj tvůrčí potenciál, ať už venku svítí slunce, prší či sněží.

Vyrábíme jedinečný kompaktní a spolehlivý fotografický systémy plný inovací, který vám umožní být připraveni zachytit momenty, které se odehrávají jen jednou za život.

JSME JAKO ČERNÝ KŮŇ

Více než 80 let jsme si prošlapávali vlastní cestu, posouvali jsme technologické hranice a překonávali překážky. To všechno proto, abychom vám dali do rukou tu správnou techniku, se kterou dokážete vyjádřit svůj vlastní pohled na svět. Koneckonců existuje mnoho způsobů, jak pořídit fotografii nebo jak postavit fotoaparát.

Fotoaparát OM-1 vyvolal revoluci. Zmenšil velikost a hmotnost techniky, kterou do té doby byli nuceni fotografové nosit, na polovinu. Oproti konkurenci tak byl velice nenápadný a diskrétní.

Od té doby vyvíjíme fotoaparáty, které dosud neexistovaly, aby jste vy, fotografové, mohli fotit věci způsobem, kterým to dříve nebylo možné.

“Myslím, že existují dvě hlavní překážky: samotná technologie a pak zažité sterotypy.
Dokud obě tyto překážky nepřekročíte, ničeho nedosáhnete.”

NIC NENÍ NEMOŽNÉ

V životě někdy přijde okamžik, kdy si člověk musí poradit sám, a pro nás je ta doba právě teď. Osvobozujeme se od minulosti a začínáme novou kapitolu, přičemž si s sebou bereme to nejlepší z naší historie.

Stejně jako velký Yoshihisa Maitani se nebojíme dělat složité věci. Naše jméno se může změnit, ale kdo jsme a za čím si stojíme, se nikdy nezmění.

“Pokud nemáte fotoaparát sebou, nic nevyfotíte… S fotoaparátem, který můžete mít vždy u sebe, vám už nikdy žádný z těch jedinečných momentů neunikne."

OM SYSTEM CESTA

Fotoaparát samotný snímek nezachytí. Je k tomu zapotřebí celý systém. Systém, který je jen tak dokonalý, jak jsou dokonalé jeho jednotlivé komponenty.

Proto jsme od prvního dne usilovali o vývoj jedinečného systému, se kterým dokážete snadno cestovat, překonávat nástrahy počasí, který vám umožní zachytit svět tak, jak ho sami vnímáte.

Hlavní výhody fotografického systému OM SYSTEM lze shrnout dvěma slovy:

KOMPAKTNÍ & VÝKONNÝ

Další podrobnosti o OM SYSTEM

About the author

Related Tags

Comments